.

LocatieSporthal Overbosch
Vlaskamp 3, Den Haag

Algemene informatie

» Visie van de organisatie

Kleine wedstrijden, niet te lange wedstrijddagen, snelle en open communicatie, en vooral veel plezier!

We willen een goed verzorgde, strak georganiseerde wedstrijd neerzetten waarin we het álle aanwezigen (turnsters, publiek, trainers én juryleden en vrijwilligers) zo leuk mogelijk willen maken. We zetten ons in voor een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich op z'n gemak voelt.

» Datum en locatie

Zaterdag 4 & zondag 5 juli 2020.
Sporthal Overbosch, Den Haag

» Prijzen

Behalve meerkampmedailles reiken wij ook toestelmedailles uit. Voor de winnaar van de meerkamp is er bovendien een beker beschikbaar.

» Niveaus voor inschrijving

  • (Voor-)instap N2 & N3
  • Pupil 1 N2 & N3
  • Pupil 2 N2 & N3
  • Jeugd 1 N3 & N4
  • Keuze 2e & 3e divisie
Bij voldoende ingeschreven (voor)instappers worden deze categorieën apart geplaatst. Anders worden de voorinstappers samengevoegd met de instappers.

Turnsters dienen minimaal uit te komen in het niveau waarin zij afgelopen seizoen hebben deelgenomen aan KNGU wedstrijden. Inschrijven in een hogere leeftijdscategorie of niveau is toegestaan.

» Kosten

De kosten voor deelname aan dit toernooi bedragen €20,00 per turnster.

Entree voor publiek is per wedstrijddag €3,80 voor personen vanaf 6 jaar. Er kan gepind worden bij de entree, dit kost €0,25 per transactie.

» Reglementen

Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij je graag naar de Reglementen. Bij inschrijving wordt er akkoord gegaan met de reglementen.